Evaluation of certain food additives : sixty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

CiNii 所蔵館 8館

書誌事項

タイトル
"Evaluation of certain food additives : sixty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
出版者
  • World Health Organization
出版年月
  • 2006
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references

"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva from 6 to 17 June 2005." --P. 1

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000798068312448
  • NII書誌ID
    BA79003527
  • ISBN
    9241209348
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Geneva
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ