書誌事項
- タイトル
- "Biotechnological innovations in food processing"
- 出版者
-
- Published on behalf of Open Universiteit and Thames Polytechnic [by] Butterworth/Heinemann
- 出版年月
-
- 1991
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798099789824
-
- NII書誌ID
- BA66107971
-
- ISBN
- 0750615133
-
- LCCN
- 91020358
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/91020358
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Oxford
-
- 分類
-
- LCC: TP248.65.F66
- DC20: 664
-
- 件名
-
- LCSH: Biotechnology
- LCSH: Food industry and trade
-
- データソース種別
-
- CiNii Books