Evaluation of certain food additives and of the contaminants mercury, lead and cadmium : Sixteenth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Geneva, 4-12 April, 1972
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and of the contaminants mercury, lead and cadmium : Sixteenth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Geneva, 4-12 April, 1972"
- 出版者
-
- Food and Agriculture Organization of the United Nations
- 出版年月
-
- 1972
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798134366720
-
- NII書誌ID
- BA1036187X
-
- LCCN
- 75320498
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/75320498
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- it
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Rome
-
- 分類
-
- LCC: S401
- LCC: TX511
- DC: 641.1/08 s
- DC: 614.3/1
-
- データソース種別
-
- CiNii Books