The meat crisis : developing more sustainable and ethical production and consumption
書誌事項
- タイトル
- "The meat crisis : developing more sustainable and ethical production and consumption"
- 責任表示
- edited by Joyce D'Silva and John Webster
- 出版者
-
- Routledge
- 2nd ed
- 出版年月
-
- 2017
- 書籍サイズ
- 24-25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
- : hbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Previous ed.: 2010
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798335297408
-
- NII書誌ID
- BB2585853X
-
- ISBN
- 9781138673298
- 9781138673281
-
- LCCN
- 2017007952
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017007952
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- LCSH: Animal industry -- Environmental aspects
- LCSH: Meat industry and trade -- Environmental aspects
- LCSH: Sustainable agriculture
- LCSH: Animal culture
- LCSH: Livestock
-
- データソース種別
-
- CiNii Books