書誌事項
- タイトル
- "Food science and nutrition : breakthroughs in research and practice"
- 責任表示
- Information Resources Management Association, USA
- 出版者
-
- Medical Information Science Reference (an imprint of IGI Global)
- 出版年月
-
- c2018
- 書籍サイズ
- 29 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130003902053482368
-
- NII書誌ID
- BB29492531
-
- ISBN
- 9781522552079
-
- LCCN
- 2017038001
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017038001
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Hershey, Penn.
-
- 件名
-
- MESH: Food Technology
- LCSH: Food science
- MESH: Diet
- MESH: Functional Foods
- MESH: Nutritional Physiological Phenomena
- MESH: Nutritional Sciences
-
- データソース種別
-
- CiNii Books