Microbial enzymes and additives for the food industry
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Microbial enzymes and additives for the food industry"
- 責任表示
- Amit Kumar, Mukesh Yadav and Nirmala Sehrawat, editors
- 出版者
-
- Nova Science Publishers
- 出版年月
-
- c2019
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130003903328386304
-
- NII書誌ID
- BB29600248
-
- ISBN
- 9781536151015
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- FREE: Microbial enzymes
- FREE: Food additives
- FREE: Technology & engineering -- Food science
-
- データソース種別
-
- CiNii Books