Sustainable culinary systems : local foods, innovation, tourism and hospitality
書誌事項
- タイトル
- "Sustainable culinary systems : local foods, innovation, tourism and hospitality"
- 責任表示
- edited by C. Michael Hall and Stefan Gössling
- 出版者
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- Routledge
- 出版年月
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- 2017, c2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
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注記
"First published 2013. First issued in paperback 2017"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130004957805382272
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- NII書誌ID
- BC02746002
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- ISBN
- 9781138081697
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- LCCN
- 2012024984
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2012024984
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- データソース種別
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- CiNii Books