書誌事項
- タイトル
- "A national strategy to reduce food waste at the consumer level"
- 責任表示
- Barbara O. Schneeman and Maria Oria, editors ; Committee on a Systems Approach to Reducing Consumer Food Waste ... [et al.]
- 出版者
-
- National Academies Press
- 出版年月
-
- c2020
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Others: Board on Environmental Change and Society, Division of Behavioral and Social Sciences and Education, Food and Nutrition Board, Health and Medicine Division
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130005876438480278
-
- NII書誌ID
- BC05828930
-
- ISBN
- 9780309680738
-
- LCCN
- 2020947025
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2020947025
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 分類
-
- LCC: HD9000.5
-
- データソース種別
-
- CiNii Books