Food proteins and peptides : emerging biofunctions, food and biomaterial applications
書誌事項
- タイトル
- "Food proteins and peptides : emerging biofunctions, food and biomaterial applications"
- 責任表示
- edited by Chibuike C. Udenigwe
- 出版者
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- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
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- c2021
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130007347592236695
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- NII書誌ID
- BC08575886
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- ISBN
- 9781788018593
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- LCCN
- 2020303871
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2020303871
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
-
- London
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- 件名
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- LCSH: Food -- Protein content
- LCSH: Peptides
- LCSH: Proteins in human nutrition
- LCSH: Functional foods
- CSHF: Aliments -- Teneur en protéines
- CSHF: Peptides
- CSHF: Protéines dans l'alimentation humaine
- CSHF: Nutraceutiques
- FREE: Food -- Protein content. fast (OCoLC)fst00930580
- FREE: Functional foods. fast (OCoLC)fst00936070
- FREE: Peptides. fast (OCoLC)fst01057564
- FREE: Proteins in human nutrition. fast (OCoLC)fst01079770
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- データソース種別
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- CiNii Books