書誌事項
- タイトル
- "Law and food : regulatory recipes of culinary issues"
- 責任表示
- edited by Salvatore Mancuso
- 出版者
-
- Routledge
- 出版年月
-
- 2021
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130008354197416354
-
- NII書誌ID
- BC03917202
-
- ISBN
- 9780367747923
-
- LCCN
- 2020050300
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2020050300
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Abingdon, Oxon ; New York, N.Y.
-
- 分類
-
- LCC: K3626
- DC23: 344.04/232
- DC23: 344.04232
- NDLC: A411
-
- 件名
-
- LCSH: Food law and legislation
- LCSH: Food -- Safety measures
- LCSH: Food -- Quality
- LCSH: Right to food
- LCSH: Food industry and trade -- Safety regulations
- LCSH: Food -- Religious aspects
-
- データソース種別
-
- CiNii Books