食品加工学

CiNii Available at 85 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品加工学"
Statement of Responsibility
北尾悟, 鍋谷浩志編著 ; 稲垣秀一郎 [ほか] 共著
Publisher
  • 建帛社
  • 5訂
Publication Year
  • 2022.3
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン カコウガク
  • 五訂食品加工学

Search this Book/Journal

Notes

その他の著者: 亀村典生, 白井睦子, 谷岡由梨, 津久井学, 都築和香子, 當房浩一, 中島肇, 野口智弘, 翠川美穂

文献: 章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130010521822132881
  • NII Book ID
    BC14272517
  • ISBN
    9784767907192
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top