Food education and gastronomic tradition in Japan and France : ethical and sociological theories

Web Site CiNii 所蔵館 2館

書誌事項

タイトル
"Food education and gastronomic tradition in Japan and France : ethical and sociological theories"
責任表示
Haruka Ueda
出版者
  • Routledge
出版年月
  • 2023
書籍サイズ
24 cm
シリーズ名/番号
  • : hardback
タイトル別名
  • Shokuiku no riron to kyōjuhō
  • The theory and pedagogy of food education
  • 食育の理論と教授法

この図書・雑誌をさがす

注記

Content Type: text (rdacontent), Media Type: unmediated (rdamedia), Carrier Type: volume (rdacarrier)

"The earlier version of this book, published in Japanese, The theory and pedagogy of food education, has undergone a great deal of rewriting, with the addition of some new chapters, ..."--Pref

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

ページトップへ