Food education and gastronomic tradition in Japan and France : ethical and sociological theories
書誌事項
- タイトル
- "Food education and gastronomic tradition in Japan and France : ethical and sociological theories"
- 責任表示
- Haruka Ueda
- 出版者
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- Routledge
- 出版年月
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- 2023
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : hardback
- タイトル別名
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- Shokuiku no riron to kyōjuhō
- The theory and pedagogy of food education
- 食育の理論と教授法
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注記
Content Type: text (rdacontent), Media Type: unmediated (rdamedia), Carrier Type: volume (rdacarrier)
"The earlier version of this book, published in Japanese, The theory and pedagogy of food education, has undergone a great deal of rewriting, with the addition of some new chapters, ..."--Pref
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130014471644611224
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- NII書誌ID
- BC15474776
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- ISBN
- 9781032377858
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- LCCN
- 2022025197
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2022025197
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 分類
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- LCC: GT2850
- DC23: 394.1/20944
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- 件名
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- データソース種別
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- CiNii Books