脳機能改善食品素材の開発と応用
CiNii
Available at 9 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "脳機能改善食品素材の開発と応用"
- Other Title
-
- ノウキノウ カイゼン ショクヒン ソザイ ノ カイハツ ト オウヨウ
- Food materials for brain functional improvement : development and application
- Statement of Responsibility
- 太田明一監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
-
- 2023.6
- Book size
- 26cm
Search this Book/Journal
Notes
2016年刊の普及版
文献あり
背に「TL809」とあり
奥付・背・裏表紙に「B1406」とあり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130015630991742345
-
- NII Book ID
- BD0330136X
-
- ISBN
- 9784781316970
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books