脳機能改善食品素材の開発と応用

CiNii Available at 8 libraries

Bibliographic Information

Title
"脳機能改善食品素材の開発と応用"
Statement of Responsibility
太田明一監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2023.6
Book size
26cm
Other Title
  • ノウキノウ カイゼン ショクヒン ソザイ ノ カイハツ ト オウヨウ
  • Food materials for brain functional improvement : development and application

Search this Book/Journal

Notes

2016年刊の普及版

文献あり

背に「TL809」とあり

奥付・背・裏表紙に「B1406」とあり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130015630991742345
  • NII Book ID
    BD0330136X
  • ISBN
    9784781316970
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top