日本食およびその素材の健康機能性開発

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Bibliographic Information

Title
"日本食およびその素材の健康機能性開発"
Other Title
  • ニホンショク オヨビ ソノソザイ ノ ケンコウ キノウセイ カイハツ
  • Research and development of wellness functions of "Japanese food" and its food materials
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2023.2
Book size
26cm

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Notes

2016年刊の普及版

付属資料の有無により <BD00801661>とは別書誌

監修: 矢澤一良

背に「TL801」とあり

奥付・背・裏表紙に「B1398」とあり

文献あり

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130016637838312866
  • NII Book ID
    BD04532925
  • ISBN
    9784781316529
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
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