日本食およびその素材の健康機能性開発
CiNii
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Bibliographic Information
- Title
- "日本食およびその素材の健康機能性開発"
- Other Title
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- ニホンショク オヨビ ソノソザイ ノ ケンコウ キノウセイ カイハツ
- Research and development of wellness functions of "Japanese food" and its food materials
- Publisher
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- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
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- 2023.2
- Book size
- 26cm
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Notes
2016年刊の普及版
付属資料の有無により <BD00801661>とは別書誌
監修: 矢澤一良
背に「TL801」とあり
奥付・背・裏表紙に「B1398」とあり
文献あり
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1130016637838312866
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- NII Book ID
- BD04532925
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- ISBN
- 9784781316529
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- Text Lang
- ja
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- Country Code
- ja
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- Title Language Code
- ja
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- Place of Publication
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- 東京
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- Data Source
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- CiNii Books