世界の食文化

CiNii Available at 444 libraries

Bibliographic Information

Title
"世界の食文化"
Statement of Responsibility
石毛直道監修
Publisher
  • 農山漁村文化協会
Publication Year
  • 2003.10-2009.2
Book size
22cm
Series Name / No
  • 別巻 : 分野別ことがら索引
Other Title
  • セカイ ノ ショクブンカ
  • 世界の食文化分野別ことがら索引

Search this Book/Journal

Notes

編集委員: 大塚滋ほか

別巻の編集委員: 大塚滋, 樺山紘一, 川北稔, 熊倉功夫, 本間千枝子, 南直人

別巻の奥付の編者: 『世界の食文化』編集委員会

別巻: 216p

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268681348736
  • NII Book ID
    BA64137825
  • ISBN
    9784540081620
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top