世界の食文化
CiNii
Available at 444 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "世界の食文化"
- Statement of Responsibility
- 石毛直道監修
- Publisher
-
- 農山漁村文化協会
- Publication Year
-
- 2003.10-2009.2
- Book size
- 22cm
- Series Name / No
-
- 別巻 : 分野別ことがら索引
- Other Title
-
- セカイ ノ ショクブンカ
- 世界の食文化分野別ことがら索引
Search this Book/Journal
Notes
編集委員: 大塚滋ほか
別巻の編集委員: 大塚滋, 樺山紘一, 川北稔, 熊倉功夫, 本間千枝子, 南直人
別巻の奥付の編者: 『世界の食文化』編集委員会
別巻: 216p
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282268681348736
-
- NII Book ID
- BA64137825
-
- ISBN
- 9784540081620
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 食生活
-
- Data Source
-
- CiNii Books