書誌事項
- タイトル
- "Medieval cuisine of the Islamic world : a concise history with 174 recipes"
- 責任表示
- Lilia Zaouali ; translated by M.B. DeBevoise ; foreword by Charles Perry
- 出版者
-
- University of California Press
- 出版年月
-
- c2007
- 書籍サイズ
- 21 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- タイトル別名
-
- L'Islam a tavola : dal medioevo a oggi
- 統一タイトル
-
- Islam a tavola
この図書・雑誌をさがす
注記
"Translat[ed] from both the original French version and the published Italian edition of the book" -- pref. to the American edition
Includes bibliographical references (p. 185-193) and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282268780690816
-
- NII書誌ID
- BA87818402
-
- ISBN
- 9780520247833
-
- LCCN
- 2006100930
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2006100930
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Berkeley
-
- 分類
-
- LCC: TX725.A65
- DC22: 641.5939/49
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Arab
- LCSH: Arabs -- Food -- History
- LCSH: Cookery, Medieval
- LCSH: Islamic cookery
-
- データソース種別
-
- CiNii Books