果実の軟化と貯蔵性に関わる諸要因の生理学および分子レベルでの解析

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"果実の軟化と貯蔵性に関わる諸要因の生理学および分子レベルでの解析"
Statement of Responsibility
研究代表者 板村裕之
Publisher
  • [島根大学]
Publication Year
  • 2008.3
Book size
30cm
Other Title
  • カジツ ノ ナンカ ト チョゾウセイ ニ カカワル ショヨウイン ノ セイリガク オヨビ ブンシ レベル デノ カイセキ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 17380023

研究分担者: 赤浦和之, 中川強, 板井章浩, 中務明, 伴琢也

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268795964288
  • NII Book ID
    BA86326140
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [松江]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top