Composition of foods : fast foods : raw, processed, prepared

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書誌事項

タイトル
"Composition of foods : fast foods : raw, processed, prepared"
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by Nutrition Monitoring Division ; principal investigators: Lynn E. Dickey, John L. Weihrauch
出版者
  • U.S. Dept. of Agriculture, Human Nutrition Information Service : [Supt. of Docs., U.S. G.P.O., distributor]
  • Rev. Sept. 1988
出版年月
  • 1988
書籍サイズ
28 cm
タイトル別名
  • Composition of foods, fast foods

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注記

GPO S/N:001-000-04524-5

GPOCN:A 1.76:8-21

Agriculture handbook / United States Department of Agriculture ; no. 8-21

Shipping list no.: 88-609-P

Chiefly tables

Bibliography: p. 7-8

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282268871785728
  • NII書誌ID
    BA25095849
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • [Washington, D.C.?]
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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