Composition of foods : fast foods : raw, processed, prepared
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書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods : fast foods : raw, processed, prepared"
- 責任表示
- by Nutrition Monitoring Division ; principal investigators: Lynn E. Dickey, John L. Weihrauch
- 出版者
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- U.S. Dept. of Agriculture, Human Nutrition Information Service : [Supt. of Docs., U.S. G.P.O., distributor]
- Rev. Sept. 1988
- 出版年月
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- 1988
- 書籍サイズ
- 28 cm
- タイトル別名
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- Composition of foods, fast foods
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注記
GPO S/N:001-000-04524-5
GPOCN:A 1.76:8-21
Agriculture handbook / United States Department of Agriculture ; no. 8-21
Shipping list no.: 88-609-P
Chiefly tables
Bibliography: p. 7-8
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282268871785728
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- NII書誌ID
- BA25095849
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- [Washington, D.C.?]
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- 件名
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- LCSH: Convenience foods -- Composition
- LCSH: Nutrition
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- データソース種別
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- CiNii Books