オーベルジュの味 : 箱根で実験するシェフの夢 専門家の味をあなたの食卓に

CiNii Available at 3 libraries

Bibliographic Information

Title
"オーベルジュの味 : 箱根で実験するシェフの夢 専門家の味をあなたの食卓に"
Statement of Responsibility
勝又登〔著〕
Publisher
  • 中央公論社
Publication Year
  • 1992.4
Book size
30cm
Other Title
  • オーベルジュ ノ アジ : ハコネ デ ジッケンスル シェフ ノ ユメ センモンカ ノ アジ オ アナタ ノ ショクタク ニ
  • 勝又登の箱根で実験するシェフの夢オーベルジュの味

Search this Book/Journal

Notes

著者の肖像あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268955733376
  • NII Book ID
    BN11151364
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top