オーベルジュの味 : 箱根で実験するシェフの夢 専門家の味をあなたの食卓に
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "オーベルジュの味 : 箱根で実験するシェフの夢 専門家の味をあなたの食卓に"
- Statement of Responsibility
- 勝又登〔著〕
- Publisher
-
- 中央公論社
- Publication Year
-
- 1992.4
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- オーベルジュ ノ アジ : ハコネ デ ジッケンスル シェフ ノ ユメ センモンカ ノ アジ オ アナタ ノ ショクタク ニ
- 勝又登の箱根で実験するシェフの夢オーベルジュの味
Search this Book/Journal
Notes
著者の肖像あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282268955733376
-
- NII Book ID
- BN11151364
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: フランス料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books