Food, science, policy and regulation in the twentieth century : international and comparative perspectives
書誌事項
- タイトル
- "Food, science, policy and regulation in the twentieth century : international and comparative perspectives"
- 責任表示
- edited by David F. Smith and Jim Phillips
- 出版者
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- Routledge
- 出版年月
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- 2000
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282268965609984
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- NII書誌ID
- BA52627259
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- ISBN
- 0415235324
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- LCCN
- 00058257
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/00058257
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London ; New York
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- 分類
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- LCC: TX359
- DC21: 363.8/09/04
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- 件名
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- LCSH: Nutrition policy
- LCSH: Food
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- データソース種別
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- CiNii Books