Practical ethics for food professionals : ethics in research, education and the workplace
書誌事項
- タイトル
- "Practical ethics for food professionals : ethics in research, education and the workplace"
- 責任表示
- edited by J. Peter Clark and Christopher Ritson
- 出版者
-
- Wiley-Blackwell
- 出版年月
-
- 2013
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269015473664
-
- NII書誌ID
- BB14813686
-
- ISBN
- 9780470673430
-
- LCCN
- 2013009685
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2013009685
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Chichester
-
- データソース種別
-
- CiNii Books