新しい日本料理 : 四季の献立 : 旬の素材と季節の調理法を活かした魅力の料理120
CiNii
Available at 5 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "新しい日本料理 : 四季の献立 : 旬の素材と季節の調理法を活かした魅力の料理120"
- Statement of Responsibility
- 小倉久米雄〔著〕
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2004.2
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- アタラシイ ニホン リョウリ : シキ ノ コンダテ : シュン ノ ソザイ ト キセツ ノ チョウリホウ オ イカシタ ミリョク ノ リョウリ 120
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269065977088
-
- NII Book ID
- BA65768038
-
- ISBN
- 4751104179
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(日本)
-
- Data Source
-
- CiNii Books