Advances in fermented foods and beverages : improving quality, technologies and health benefits
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Advances in fermented foods and beverages : improving quality, technologies and health benefits"
- 責任表示
- edited by Wilhelm Holzapfel
- 出版者
-
- Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier
- 出版年月
-
- c2015
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
ISBN: 9781782420248(online)"--T.p.verso
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269165619712
-
- NII書誌ID
- BB23045348
-
- ISBN
- 9780081014301
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- LCSH: Fermentation
- LCSH: Fermented foods
-
- データソース種別
-
- CiNii Books