Foods for health in the 21st century : a roadmap for the future
CiNii
所蔵館 4館
書誌事項
- タイトル
- "Foods for health in the 21st century : a roadmap for the future"
- 責任表示
- edited by M. Eric Gershwin, M.R.C. Greenwood
- 出版者
-
- Blackwell Pub. on behalf of the New York Academy of Sciences
- 出版年月
-
- 2010
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : paper
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
"This volume presents papers stemming from the First International Foods for Health Initiative Conference entitled "Foods for Health in the 21st Century: A Roadmap for the Future," held on November 16-18, 2008 at the University of California, Davis Buehler Alumni Center."--p.v
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269232337152
-
- NII書誌ID
- BB01734383
-
- ISBN
- 9781573317634
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Boston, Mass.
-
- 分類
-
- DC22: 613.20905
-
- 件名
-
- LCSH: Nutrition
- LCSH: Food
- LCSH: Food industry and trade
- LCSH: Food supply
-
- データソース種別
-
- CiNii Books