Composition of foods : spices and herbs, raw, processed, prepared
書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods : spices and herbs, raw, processed, prepared"
- 責任表示
- by Consumer and Food Economics Institute ; principal investigators: Anne C. Marsh ... [et al.]
- 出版者
-
- Agricultural Research Service, U.S. Dept. of Agriculture : for sale by the Supt. of Docs., U.S. Govt. Print. Off.
- Rev
- 出版年月
-
- 1977
- 書籍サイズ
- 28 cm
- 巻次・年月次
-
- no.01-02
- no.1
- no.2
- no.3
- no.4
- pt.18
この図書・雑誌をさがす
注記
A revision of the 1963 ed. by B. K. Watt
Loose-leaf for updating
Includes bibliographical references (p. 4) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269380838656
-
- NII書誌ID
- BA24725952
-
- LCCN
- 77602784
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books