調理学

CiNii Available at 118 libraries

Bibliographic Information

Title
"調理学"
Statement of Responsibility
金谷昭子編著 ; 安藤ひとみ [ほか] 著
Publisher
  • 医歯薬出版
Publication Year
  • 2004.2
Book size
26cm
Other Title
  • チョウリガク

Search this Book/Journal

Notes

その他の著者: 井川佳子, 石村哲代, 大下市子, 笠井八重子, 菊崎泰枝, 楠瀬千春, 小島朝子, 白杉直子, 杉本温美, 冨岡和子, 中田忍, 真部真理子, 山本由喜子

第1版第2刷(2005.10)-のページ数: x, 302p

第1版第2刷(2005.10)の付表: 「日本人の食事摂取基準(2005年版)」(290-295p)

第1版第5刷(2011.1)の付表: 「日本人の食事摂取基準(2010年版)」(290-295p)

第1版第8刷(2015.1)の付表: 「日本人の食事摂取基準(2015年版)」(290-295p)

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269453019904
  • NII Book ID
    BA66030119
  • ISBN
    9784263704370
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top