本格派のイタリア料理 : おいしさを高める人気食材の使い方
CiNii
Available at 17 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "本格派のイタリア料理 : おいしさを高める人気食材の使い方"
- Statement of Responsibility
- 谷本英雄, 石崎幸雄著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 1997
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- ホンカクハ ノ イタリア リョウリ : オイシサ オ タカメル ニンキ ショクザイ ノ ツカイカタ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269481230976
-
- NII Book ID
- BA33764376
-
- ISBN
- 4751101099
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(西洋) -- イタリア
-
- Data Source
-
- CiNii Books