食品加工の新技術
CiNii
Available at 57 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品加工の新技術"
- Publisher
-
- シーエムシー
- 普及版
- Publication Year
-
- 2000.11
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ショクヒン カコウ ノ シンギジュツ
- 90年代の食品加工技術
- New technology of food processing
Search this Book/Journal
Notes
監修 : 木村進, 亀和田光男
初版の書名: 90年代の食品加工技術
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269510798592
-
- NII Book ID
- BA49480141
-
- ISBN
- 4882310902
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 食品加工
-
- Data Source
-
- CiNii Books