書誌事項
- タイトル
- "Taste as experience : the philosophy and aesthetics of food"
- 責任表示
- Nicola Perullo
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 22 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- タイトル別名
-
- Gusto come esperienza
この図書・雑誌をさがす
注記
"Translation of: Il gusto come esperienza. Bra, 2012" -- T.p. verso
Includes bibliographical references (p. [139]-145) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269591974144
-
- NII書誌ID
- BB22863500
-
- ISBN
- 9780231173483
-
- LCCN
- 2015024701
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2015024701
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Gastronomy
- LCSH: Taste
-
- データソース種別
-
- CiNii Books