Advances in magnetic resonance in food science
CiNii
所蔵館 8館
書誌事項
- タイトル
- "Advances in magnetic resonance in food science"
- 責任表示
- edited by P. S. Belton, B. P. Hills, G. A. Webb
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1999
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
"Proceedings of the Fourth International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science, held on 7-9 September 1998 in Norwich, UK"--T.p. verso
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269601577472
-
- NII書誌ID
- BA41463003
-
- ISBN
- 0854047247
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- データソース種別
-
- CiNii Books