通電加熱による水産食品の加熱と殺菌

CiNii Available at 56 libraries

Bibliographic Information

Title
"通電加熱による水産食品の加熱と殺菌"
Statement of Responsibility
福田裕, 今野久仁彦, 岡崎惠美子編
Publisher
  • 恒星社厚生閣
Publication Year
  • 2013.9
Book size
21cm
Other Title
  • ツウデン カネツ ニ ヨル スイサン ショクヒン ノ カネツ ト サッキン
  • Technical innovation for heating and sterilization of seafood using ohmic heating

Search this Book/Journal

Notes

本書の基礎になったシンポジウム 平成24年度日本水産学会春季大会シンポジウム「通電加熱による食品の加熱と殺菌技術の高度化」

文献: 各章末

岡崎惠美子の「崎」は「山+竒」

Related Books

See more

Details 詳細情報について

Back to top