酒造用掛米として優れた京都産新品種を用いた、酒造に係る最適な搗精・醸造方法の開発
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "酒造用掛米として優れた京都産新品種を用いた、酒造に係る最適な搗精・醸造方法の開発"
- Statement of Responsibility
- 増村威宏[編]
- Publisher
-
- 増村威宏
- Publication Year
-
- [2013]
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- シュゾウヨウ カケマイ トシテ スグレタ キョウトサン シンヒンシュ オ モチイタ シュゾウ ニ カカル サイテキナ トウセイ ジョウゾウ ホウホウ ノ カイハツ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269721377536
-
- NII Book ID
- BB17329588
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 京都
-
- Classification
-
- NDC9: 588.51
-
- Subject
-
- BSH: 醸造
-
- Data Source
-
- CiNii Books