書誌事項
- タイトル
- "Guidelines for the study of dietary intakes of chemical contaminants"
- 出版者
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- World Health Organization
- 出版年月
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- 1985
- 書籍サイズ
- 30 cm
- シリーズ名/番号
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- pbk.
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注記
Cover title
At head of title: GEMS, Global Environmental Monitoring System
"Prepared under the joint sponsorship of the United Nations Environment Programme, the Food and Agriculture Organization of the United Nations, and the World Health Organization."
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282269773553536
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- NII書誌ID
- BA36621910
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- ISBN
- 9241700874
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- LCCN
- 85194853
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/85194853
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- sz
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Geneva
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- 件名
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- LCSH: Food -- Toxicology
- LCSH: Food contamination -- Measurement
- LCSH: Health risk assessment
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- データソース種別
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- CiNii Books