Frozen fish : improved quality and packing as a way to improved marketing and consumption
書誌事項
- タイトル
- "Frozen fish : improved quality and packing as a way to improved marketing and consumption"
- 出版者
-
- European Productivity Agency of the Organisation for European Economic Co-operation
- 出版年月
-
- [1956]
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Bibliography: p. 96-97
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269774157824
-
- NII書誌ID
- BA86925666
-
- LCCN
- 57000760
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/57000760
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- fr
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Paris
-
- 件名
-
- LCSH: Frozen fish
-
- データソース種別
-
- CiNii Books