魚のおろし方と料理 : 一尾魚のわかりやすいおろし方と料理のコツ
CiNii
Available at 8 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "魚のおろし方と料理 : 一尾魚のわかりやすいおろし方と料理のコツ"
- Statement of Responsibility
- 志の島小美 [著]
- Publisher
-
- グラフ社
- Publication Year
-
- 1999.2
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ウオ ノ オロシカタ ト リョウリ : イチビウオ ノ ワカリヤスイ オロシカタ ト リョウリ ノ コツ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269805756928
-
- NII Book ID
- BA40939130
-
- ISBN
- 4766205146
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理 -- 魚
-
- Data Source
-
- CiNii Books