Handbook of hygiene control in the food industry
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Handbook of hygiene control in the food industry"
- 責任表示
- edited by H.L.M. Lelieveld, John Holah, Domagoj Gabric
- 出版者
-
- Woodhead
- 2nd ed
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 29 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Previous edition: 2005
"Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier"--T.p. verso
"Transferred to digital printing in 2016"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269811605760
-
- NII書誌ID
- BB27606709
-
- ISBN
- 9780081001554
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Duxford
-
- 分類
-
- DC23: 363.1926
-
- データソース種別
-
- CiNii Books