基礎を踏まえた献立作成と調理方法
CiNii
Available at 24 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "基礎を踏まえた献立作成と調理方法"
- Statement of Responsibility
- 池田ふみ子,木村昌治編
- Publisher
-
- エムティ出版
- Publication Year
-
- 1993.5
- Book size
- 27cm
- Other Title
-
- キソ オ フマエタ コンダテ サクセイ ト チョウリ ホウホウ
Search this Book/Journal
Notes
総監修:全国学校栄養士協議会
付:参考文献
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269816790912
-
- NII Book ID
- BN10866812
-
- ISBN
- 4896143051
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books