書誌事項
- タイトル
- "Spices : flavor chemistry and antioxidant properties"
- 責任表示
- Sara J. Risch, editor, Chi-Tang Ho, editor
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- c1997
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 211th National Meeting of the American Chemical Society, New Orleans, Louisiana, March 24-28, 1996."
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282269820322432
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- NII書誌ID
- BA30216410
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- ISBN
- 0841234957
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- LCCN
- 96052322
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/96052322
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
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- 件名
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- LCSH: Spices -- Congresses
- LCSH: Condiments -- Congresses
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- データソース種別
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- CiNii Books