Technical mycology : the utilization of micro-organisms in the arts and manufactures : a practical handbook on fermentation and fermentative processes for the use of brewers and distillers, analysts, technical and agricultural chemists, pharmacists, and all interested in the industries dependent on fermentation

書誌事項

タイトル
"Technical mycology : the utilization of micro-organisms in the arts and manufactures : a practical handbook on fermentation and fermentative processes for the use of brewers and distillers, analysts, technical and agricultural chemists, pharmacists, and all interested in the industries dependent on fermentation"
責任表示
by Franz Lafar
出版者
  • Charles Griffin

この図書・雑誌をさがす

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282269919719168
  • NII書誌ID
    BA31220129
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • London
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ