Food taste chemistry : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the ACS/CSJ Chemical Congress, Honolulu, Hawaii, April 2-6, 1979

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書誌事項

タイトル
"Food taste chemistry : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the ACS/CSJ Chemical Congress, Honolulu, Hawaii, April 2-6, 1979"
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James C. Boudreau, editor
出版者
  • American Chemical Society
出版年月
  • 1979
書籍サイズ
24 cm

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282269936947072
  • NII書誌ID
    BA14239696
  • ISBN
    0841205264
  • LCCN
    79026461
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/79026461
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, D.C.
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
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