Technological interventions in dairy science : innovative approaches in processing, preservation, and analysis of milk products
書誌事項
- タイトル
- "Technological interventions in dairy science : innovative approaches in processing, preservation, and analysis of milk products"
- 責任表示
- edited by Rupesh S. Chavan, Megh R. Goyal
- 出版者
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- Apple Academic Press
- 出版年月
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- c2018
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardcover
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270010948096
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- NII書誌ID
- BB26087606
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- ISBN
- 9781771886093
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- LCCN
- 2017056916
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017056916
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- cn
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Oakville, ON
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- 分類
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- LCC: SF250.5
- DC23: 338.4/7637
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- データソース種別
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- CiNii Books