A historical dictionary of Indian food
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書誌事項
- タイトル
- "A historical dictionary of Indian food"
- 責任表示
- K.T. Achaya
- 出版者
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- Oxford University Press
- 出版年月
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- 2002
- 書籍サイズ
- 22 cm
- タイトル別名
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- Indian food
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注記
Includes bibliographical references (p. [277]-306) and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270052957056
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- NII書誌ID
- BA74249100
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- ISBN
- 019565868X
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- ii
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Delhi
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- 分類
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- LCC: TX724.5.A1
- DC21: 641.595/03
- NDC9: 596.22
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- 件名
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- LCSH: Cookery, Indic -- Dictionaries
- LCSH: Diet -- India -- Dictionaries
- LCSH: Food habits -- India, Dictionaries
- LCSH: Diet -- History
- LCSH: Cookery -- History
- LCSH: Food habits -- History
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- データソース種別
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- CiNii Books