Food protected designation of origin : methodologies and applications
CiNii
所蔵館 9館
書誌事項
- タイトル
- "Food protected designation of origin : methodologies and applications"
- 責任表示
- [edited by] Miguel de la Guardia and Ana Gonzálvez
- 出版者
-
- Elsevier
- 出版年月
-
- 2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270091869184
-
- NII書誌ID
- BB13539589
-
- ISBN
- 9780444595621
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; Boston ; Tokyo
-
- 分類
-
- DC23: 664.117
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Quality
- LCSH: Food industry and trade -- Quality control
- LCSH: Food -- Labeling -- Law and legislation
- LCSH: Marks of origin
- LCSH: Local foods
-
- データソース種別
-
- CiNii Books