Food flavors : formation, analysis and packaging influences : proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium, Limnos, Greece, 1-4 July 1997
書誌事項
- タイトル
- "Food flavors : formation, analysis and packaging influences : proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium, Limnos, Greece, 1-4 July 1997"
- 責任表示
- edited by E.T. Contis ... [et al.]
- 出版者
-
- Elsevier
- 出版年月
-
- 1998
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270095133568
-
- NII書誌ID
- BA36913315
-
- ISBN
- 0444825908
-
- LCCN
- 98016165
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/98016165
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; Tokyo
-
- 件名
-
- LCSH: Flavor -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books