The cause of acidity of fresh milk of cows and a methods for the determination of aucidity . The phosphorus content of casein . The action of rennin on casein (second paper)

CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"The cause of acidity of fresh milk of cows and a methods for the determination of aucidity . The phosphorus content of casein . The action of rennin on casein (second paper)"
責任表示
Lucius L. Van Slyke and Alfred W. Bosworth . Alfred W. Bosworth and Lucius L. Van Slyke . Alfred W. Bosworth
出版者
  • Department of Agriculture
出版年月
  • 1914
書籍サイズ
22 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Cover title

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282270183781760
  • NII書誌ID
    BB03237812
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Geneva, N.Y.
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ