The cause of acidity of fresh milk of cows and a methods for the determination of aucidity . The phosphorus content of casein . The action of rennin on casein (second paper)
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "The cause of acidity of fresh milk of cows and a methods for the determination of aucidity . The phosphorus content of casein . The action of rennin on casein (second paper)"
- 責任表示
- Lucius L. Van Slyke and Alfred W. Bosworth . Alfred W. Bosworth and Lucius L. Van Slyke . Alfred W. Bosworth
- 出版者
-
- Department of Agriculture
- 出版年月
-
- 1914
- 書籍サイズ
- 22 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Cover title
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270183781760
-
- NII書誌ID
- BB03237812
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva, N.Y.
-
- データソース種別
-
- CiNii Books