書誌事項
- タイトル
- "Food biochemistry"
- 責任表示
- Charles Alais and Guy Linden ; transtaion editor, I.Morton ; translator, A. Whitehead
- 出版者
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- Ellis Horwood
- 出版年月
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- 1991
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
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- : library ed.
- : student ed.
- タイトル別名
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- Abrégé biochimie alimentaire
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注記
Translation of: Abrégéde biochimie alimentaire
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270188872704
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- NII書誌ID
- BA65481338
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- ISBN
- 0747600562
- 0747600619
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- LCCN
- 91023024
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/91023024
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 件名
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- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Biochemistry
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- データソース種別
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- CiNii Books