共存成分を異にする食塩の食品科学的研究 = Food scientific study of salt with various inorganic components
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "共存成分を異にする食塩の食品科学的研究 = Food scientific study of salt with various inorganic components"
- Statement of Responsibility
- 川端晶子〔ほか著〕
- Publisher
-
- ソルト・サイエンス研究財団
- Publication Year
-
- 1993.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- キョウソン セイブン オ コト ニ スル ショクエン ノ ショクヒン カガクテキ ケンキュウ
Search this Book/Journal
Notes
各章末:参考文献
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270588568704
-
- NII Book ID
- BA66070736
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books