自家用食料品の製法
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "自家用食料品の製法"
- Statement of Responsibility
- 守山鴻三著
- Publisher
-
- 泰文館
- Publication Year
-
- 1956.12
- Book size
- 18cm
- Other Title
-
- ジカヨウ ショクリョウヒン ノ セイホウ
Search this Book/Journal
Notes
糀・パン・イースト・アイスクリーム・水飴・飴菓子・甘酒・食酢・果実酒・松葉酒・日本酒・ビール・味噌・水産調理品・納豆・家庭漬物30種
ページ数が4, 157p(1956.12)の追補のものあり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270602218624
-
- NII Book ID
- BN15189187
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC7: 619
-
- Subject
-
- NDLSH: 農産製造
-
- Data Source
-
- CiNii Books