自家用食料品の製法

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"自家用食料品の製法"
Statement of Responsibility
守山鴻三著
Publisher
  • 泰文館
Publication Year
  • 1956.12
Book size
18cm
Other Title
  • ジカヨウ ショクリョウヒン ノ セイホウ

Search this Book/Journal

Notes

糀・パン・イースト・アイスクリーム・水飴・飴菓子・甘酒・食酢・果実酒・松葉酒・日本酒・ビール・味噌・水産調理品・納豆・家庭漬物30種

ページ数が4, 157p(1956.12)の追補のものあり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270602218624
  • NII Book ID
    BN15189187
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top