食品素材のナノ加工を支える技術
Bibliographic Information
- Title
- "食品素材のナノ加工を支える技術"
- Statement of Responsibility
- 安達修二, 中嶋光敏, 杉山滋監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2013.10
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ソザイ ノ ナノ カコウ オ ササエル ギジュツ
- High technology information
- Advances in nanotechnology for food products
Search this Book/Journal
Notes
文献: 各章末にあり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270704695296
-
- NII Book ID
- BB13979763
-
- ISBN
- 9784781308265
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books