書誌事項
- タイトル
- "Proximate composition of fresh vegetables"
- 責任表示
- by Charlotte Chatfield and Georgian Adams
- 出版者
-
- U.S. Dept. of Agriculture
- 出版年月
-
- 1931
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
***遡及データをもとにした流用入力である
Caption title
Contribution from the Bureau of Home Economics
Chiefly tables
Includes bibliographical references
Supplements material in the Chemical composition of American food materials, U.S. Department of Agriculture Off. Experiment Station bulletin no. 28
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270713274368
-
- NII書誌ID
- BA80286881
-
- LCCN
- 31000020
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/31000020
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, D.C.
-
- 分類
-
- LCC: S21
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books